Sivu 1/1

Selkätuen kiristyssysteemin muoviset hammasliuskat

Lähetetty: 25.2.2012 13:55
Kirjoittaja aapo
Tarvitsisin muutamat kappaleet Wave Sportin koskareihin (Project, Habitat) soveltuvia selkätuen kiristyssysteemin muovisia "hammasliuskoja". Siis niitä, joihin selkätuen hihnan pää pujotellaan, ja jotka naksutellaan kireälle niillä lumilautojen siteistä tutuilla räikillä...

Tietääköhän kukaan mistä semmoisia saisi?

T. Hanska

Lähetetty: 25.2.2012 15:28
Kirjoittaja Jouni
http://www.seisports.com/?61e73230fdf24 ... ,13,105,76

tai

http://www.ratchetingbuckles.com/

Nytpä tiedän mistä noita saa. Suomesta en ihan äkkiä löytänyt myyjää. Jälkimmäisessä oli jo tyylikkäitä vaihtoehtoja vaikka kajakkeihin.

Lähetetty: 25.2.2012 16:00
Kirjoittaja AnttiP
Noita lumilaudan siteiden stäppejä on ainakin saatavissa jokaisesta suksihuollosta jne.

Saattavat maksaa 5-10 € / kpl, mutta itse kun huollatin laudan ja kyselin näitä niin antoi pari kaupan päälle..

Lähetetty: 26.2.2012 9:18
Kirjoittaja IlkkaL
Mä tilasin niitä Bear&Waterilta meidän kajakkeihin viime kesänä. Mulle pitäisi tulla niitä tässä keväällä. En tiedä tilasko ne yhtään extra-kappaleita. Kannattaa kysyä.

-Ilkka

Lähetetty: 28.2.2012 19:09
Kirjoittaja Krisse
Joo, minäkin tilasin omaan Projectiini nuo releet B&W:ltä noin vuosi sitten. Eipä ole vieläkään kuulunut :( Soitin perään noin kuukausi-kaksi tilauksen jälkeen, ja silloin vielä vakuuteltiin, että tulossa on. Ei kai se auta kun urheasti yrittää ja odottaa... Welholta sain Burniin Pyranhan vastaavat näppärästi.

Antin mainitsemat lumilautasiteet on ok. Mulla on toisella puolella sellainen, mutta se vaatii aina kaksi kättä ja pitkät kynnet lukituksen avaamiseksi. Se räikkähomma on jonkun verran jämäkämpi kuin alkuperäiset, ja siksi se ei aukea ihan niin helposti kuin alkuperäiset. Niiden pitäisi ehdottomasti toimia niin, että pääsee yhdellä kädellä ja ilman kynsiä ulos kajakista :) Se lumilautaversio ei siis ole ihan täydellinen, mutta parempi kuin ei mitään.

Ps. Tietääkö joku oikeita nimiä noille pikkutilpehööreille?!

--- Edit: Aapo kyselikin siis pelkkiä niitä muoviliuskoja. Jos sulla se räikkäosa toimii, niin sitten ne lumilautasiteiden pelkkä muoviosa saattaa olla ihan ok. ---

Lähetetty: 28.2.2012 20:13
Kirjoittaja ville
Suomessa olen kuullut puhuttavan hammashihnoista (mikä musta viittais enemmän tonne moottoripuolen hihnoihin). Hammastettu-, tai porrastettu liuska kuulostaisi kuvaavammalta käännökseltä.

ladder strap ei sanonut käännöskoneellekkaan oikein mitään. onko sille oikeaa suomennosta?

kiristyshärvelihän taitaa olla räikkä tahi räikkäsolki.