Sivu 1/1

Kontin vieraskirja hajamielisille

Lähetetty: 25.7.2012 10:00
Kirjoittaja AnttiP
Kohinan tukikohdan käytöstä tulee tehdä vieraskirjaan merkintä (musta vihko klubitilan pöydällä tai hyllyn päällä). Jos jostain syystä unohdit tehdä tämän Kontilla käydessäsi, niin kirjaa tähän viestiketjuun käyntisi ja ano näin armahdusta rikokseesi (josta seurauksena voi olla kulkuoikeuksien menettäminen määräajaksi).

Ja kun nyt jatkossa tiedetään ketkä ovat Kontilla milloinkin olleet, niin kukaan ei kehtaa jättää Konttia siivottomaan kuntoon, vaan pyyhkii pöydältä myös kaverin jättämät muruset, jos näin on päässyt käymään!

-AnttiP / pj
p.s. Tänne saa tehdä merkintöjä nyt takautuvastikin heinäkuun 2012 alusta lähtien

Re: Kontin vieraskirja hajamielisille

Lähetetty: 30.7.2012 9:17
Kirjoittaja hkronhol
Jonkun on oltava ensimmäinen. Kuten moni huomasi olin KONTILLA 27.7 18:00 - 29.7 8:00 välisenä aikana.

Henrik Kronholm

Re: Kontin vieraskirja hajamielisille

Lähetetty: 17.8.2012 9:47
Kirjoittaja rhm
Kuten monet ovat todenneet, kävin Kontilla 24.7, tai tarkemmin vain kalustokontissa. Käynnin kirjasin LilJoe:n käyttökirjaan kun asiaa ei pidemmälle Kontille ollut. AnttiP:n muistutuksista viisastuneena, uskaltaudun jatkossa sisälle asti täyttämään Kontin vieraskirjalle enkä vain kokeile seikkailleen kulkunapin toimivuuttaa. Kaitsun ja Irman paikalle saapuessa jätin kalustokontin auki heitä varten.

t. Risto Mutikainen

PS: Pohjois-Norjassakin on paljon hyviä jokia - kiitos vinkeistä Kaitsulle!

Re: Kontin vieraskirja hajamielisille

Lähetetty: 10.10.2017 20:56
Kirjoittaja Peppi Toivonen
Heips!
Tiistaimelonta päättyi tänään ikävästi erään jäsenen äkilliseen kovaan selkäkipuun (ehkä noidannuoli). Lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä Kotkan päivystyksen kautta. Valitettavasti roskat jäivät viremättä, emmekä ehtineet siivoamaan niin perusteellisesti kuin yleensä. Keräsimme kyllä omat tavaramme ja tiskasimme astiat. Terkuin,
Peppi