Ruotsin Koskikarat Kontilla 23.-25.9.2016

Koskimelonnan yleinen keskustelu

Valvojat: mikktaho, AnttiP, ville

Tuisku
Viestit: 99
Liittynyt: 16.7.2012 8:50

Ruotsin Koskikarat Kontilla 23.-25.9.2016

Viesti Kirjoittaja Tuisku » 25.8.2016 9:08

On taas se aika vuodesta, kun Ruotsalaiset ystävämme Koskikarat (Kanotklubben Strömstararna) tulevat joka syksyiselle vierailulleen Kontille. Laittakaapas viikonloppu oitis kalenteriin ja tulkaa mukaan viettämään hauska melontaviikonloppu hulvattomassa seurassa. Samalla voimme suunnitella seuraavaa vastavierailua Koskikarojen luokse Ruotsiin!

Ollaan sen verran vieraskoreita, että varataan yläkerran parvi vieraiden käyttöön viikonlopun ajaksi. Laitan tarkempaa tietoa porukan koosta kunhan asia vahvistuu, mutta yleensä ruotsalaisten vahvuus on ollut kymmenkunta henkeä.

Minä hoitelen Lappalaisen Antin kanssa vierailuun liittyviä käytännön asioita, joten nykäiskää hihasta tai heittäkää viestillä jos herää jotain kysymyksiä/huomioita asiaan tai asiattomuuksiin liittyen.

Vierailun alla on pieniä lisähaasteita:

- Väliportaan ja Sittarännin soraistus alkaa näillä näkymin 12.9. ja soraistuksen aikana ko. alueilla ei saa meloa. Toivottavasti saavat homman kuitenkin hoidettua ennen Suomi-Ruotsi –viikonloppua. Ilmeisesti homman pitäisi hoitua reilussa viikossa.
- Kontin terassin uudistus saattaa olla vielä tuolloin käynnissä, mutta sovelletaan kulkureittejä tarpeen mukaan.

Laittelen lisäinfoa tarpeen mukaan.

Nähdään Kontilla!

-Tuula