Kontilla talkoot 9.-11.9.2016

Koskimelonnan yleinen keskustelu

Valvojat: mikktaho, AnttiP, ville

Avatar
AnttiP
Viestit: 1179
Liittynyt: 11.12.2006 19:54
Paikkakunta: Nurmijärvi
Viesti:

Kontilla talkoot 9.-11.9.2016

Viesti Kirjoittaja AnttiP » 8.9.2016 22:08

Moikka!

Olettehan huomioineet, että tulevana viikonloppuna Kontilla on terassinkunnostustalkoot. Talkoisiin on ilmoittautunut 20 henkilöä (käytännössä loppuunmyyty) ja Kontin majoituskapasiteetti on varattu ensisijaisesti talkoisiin ilmoittautuneille. Kaikki talkoolaiset eivät tule yöpymään Kontilla, mutta jos patjat loppuvat kesken, niin jokaisen talkoolaisen alle sellainen kuitenkin löytyy.

Seura tarjoaa talkoisiin osallistuneille ruuat ja jääkaapit on varattu yhteisille sapuskoille (järjestetään hieman tilaa talkoolaisten omille mahdollisille eväille, mutta näille ei tule paljoa olemaan tilaa).

Kontilla liikkuminen tulee olemaan ainakin ajoittain rajoitettua koko terassin uudistamistyön ajan turvallisuussyistä. Joka tapauksessa on noudatettava suurta varovaisuutta
alueella liikkumisessa, koska meillä tulee olemaan "isoja reikiä" terassin paikalla. Myös kalustokontteihin pääsy voi olla estynyt viikonlopun aikana.

Eli huomioittehan nämä seikat, jos olette Kontilla käymässä nyt lähiaikoina (tämän viikonlopun talkoisiin ilmoittautuneille on lähetetty tarkemmat ohje tänä iltana).

t. PAntti
050-3853289