KOHINA-lehti tarvitsee just sun apua!

Koskimelonnan yleinen keskustelu

Valvojat: mikktaho, AnttiP, ville

Tuisku
Viestit: 99
Liittynyt: 16.7.2012 8:50

KOHINA-lehti tarvitsee just sun apua!

Viesti Kirjoittaja Tuisku » 24.11.2016 22:07

Kohina-lehti 2017 tarvitsee just sun apua!

- Onko sinun järkkärin muistikortille tarttunut kesän huippuotos Kohina-lehden kansikuvaksi? Jos on, lähetä kuva Villelle (ville.arkonkoski (ät) kohinaa.com) ja kerro saatteessa kuvaustilanteesta:Mistä kuvassa on kyse? Missä kuva on otettu? Kuka kuvassa on? Kuka kuvan otti? Julkaistu kansikuva palkitaan ruhtinaallisesti, mutta miten? Sitä emme tiedä vielä itsekään. Huom! Kuvan pitää olla laadultaan painokelpoinen, känny-/pokkarikuvat eivät riitä resoluutioltaan.

-Jos otoksesi ei täytä kansikuvan vaatimuksia pikselimääriltään tai sisällöltään, niin eipä hätää. Haluamme julkaista kuvakavalkadin kesän parhaista/unohtumattomimmista/noloimmista/hassuimmista/onnistuneimmista/hauskimmista melontahetkistä. Nappasitko kuvan komeasta uinnista, hassusta melontailmeestä, onnistuneesta surffista tai ensimmäisestä onnistuneesta eskimosta. Vai oliko kesän paras hetki vihdoinkin onnistunut vaativa freestyleliike, putouslasku tai notskituokio Kontilla tai melontareissulla? Laita parhaiten melontakesääsi kuvaavat hetket kuvina Villelle lyhyen tilannekuvauksen kera. Kerro myös kuka kuvassa on ja kuka sen otti.

-Onko sinulla takataskussasi mehevä tarina? Haluaisitko kirjoittaa sen artikkelin muotoon? Voit kertoa aloittelevana melojana ensimmäisenkesän tunnelmista, kertoa tekemästäsi melontareissusta, esitellä suosikki melontapaikkasi, tehdä keskustelua herättävän kolumnin mieltäsi kaihertavasta aiheesta tai jotain ihan muuta. Sinun ei tarvitse olla huippuluokan sanankäyttäjä. Saat halutessasi apua tarinaan koostamiseen, ja editointiin. Jos haluat tarinasi kuulluksi, ota yhteyttä minuun: tuula.jokinen (ät) kohinaa.com

-Onko mielessäsi aihe, josta haluaisin lukea Kohina-lehdestä? Voit ehdottaa aiheita kommentoimalla tähän keskusteluun tai laittamalla viestiä minulle ja koitan parhaani mukaan löytää keinot toteuttaa toiveet joko lehden tässä numerossa tai tulevissa.

Kohina-lehti 2017 tulee näillä näkymin käsittelemään ainakin seuraavia aiheita:
- Savo-Karjalan tulvamelonnat
- Korsika suomalaismelojien silmin
- Pääkaupunkiseudun melontaspotit aloittelijaystävällisistä hurjuuksiin
- Mitä melojana kehittymisen eteen voi tehdä melomisen lisäksi?

Olemme Villen kanssa kiitollisia kaikista rakentavista ideoista ja ehdotuksista. Lähettäkää rohkeasti juttunne tai juttuideanne ja vähintäänkin runsaasti hauskoja kuvia kesän melontafiiliksistä!

Lehti tullaan painamaan kokoon A5, päätoimittajana jatkan minä (Tuula Jokinen) ja toimittaja/taittajana Ville Arkonkoski.

Terveisin,

Tuula

Artikkelit ja aiheideat: tuula.jokinen (ät) kohinaa.com
Kuvat: ville.arkonkoski (ät) kohinaa.com