Sivu 1/1

Tiistaimelonnat

Lähetetty: 7.5.2017 11:23
Kirjoittaja Vuorenpeikko
Hyvät kanssamelojat

Uusi melontakausi on jo käynnistynyt. Pian starttaavat myös tiistaimelonnat. Syksyisessä Kohinan suunnitteluillassa kävi ilmi että kaivataan ohjattua melontaopastusta sekä aloittelijoille että kertauksena kokeneemmille. Olisiko sinulla mahdollisuus vetää yksi tiistaimelonta, jossa keskitytään valitsemaasi aiheeseen? Aihe siis vapaasti valittavissa sekä ajankohtakin. Paikkana mieluusti tietty Kontti mutta miksei joku pääkaupunkiseudun koskistakin. Päiväkin voi olla tarvittaessa joku muukin kuin tiistai. Tarkoituksena olisi pitää kauden aikana 6-8 ohjattua melontaa. Sinun tarvitsee siis vain luvata panoksesi ohjaamiseen ja allekirjoittanut huolehtii tiedottamisesta. Ilmoittauduthan pikapuoliin sähköpostitse vuorenpaat (ät) kolumbus.fi.

Melontaterkuin
Virva Vuorenpää

Re: Tiistaimelonnat

Lähetetty: 12.6.2017 19:29
Kirjoittaja Vuorenpeikko
Arvoisat kanssaloiskuttelijat

Tarkoitus oli aloittaa ohjatut tiistaimelonnat jo tällä viikolla mutta viime hetken peruutusten vuoksi niitä täytyy nyt lykätä tulevaisuuteen. Ohjattuja melontoja on kuitenkin tarkoitus järjestää kesän kuluessa sekä Kontilta että Vantaanjoen Myllykoskella ja niistä tullaan informoimaan täällä facessa sekä forumilla.

Te innostuneet alkeiskurssilaiset, jotka olette liittyneet jäseniksi ja haluatte tiistaimelontaseuraa Kymille ilmoittakaa siitä reippaasti forumilla tai facessa tai laittakaa viestiä minulle niin järkkäillään kokeneempaa melontaseuraa mukaan vesille.

Vesitilanne Kymillä on sanalla sanoen surkea, joten kaikki kynnelle kykenevät nyt iltaverkaksi sadetansseja tanssahtelemaan !!!